Životní pojištění je jedno z nejčastěji sjednávaných pojištění. Zároveň je to také pojištění, u kterého se snadno šlápne vedle. Často si lidé sjednají nevhodná rizika, často neznají pojistné podmínky. To vše pak ze životního pojištění udělá naprosto nevyhovující a zbytečnou pojistku.

Informujte se o pojistných podmínkách

Podle čeho tedy vybrat životní pojistku? Možná hledáte internetové srovnávače životních pojistek. Avšak pozor! Tyto srovnávače porovnávají pouze cenu, ale ne kvalitu životní pojistky a už vůbec nezohledňují pojistné podmínky.

Nenechte se napálit nízkou cenou!

Podívejte se, co Vám ještě chybí pro objektivní posouzení. Nechte si říct něco o výlukách...

Životní pojištění - srovnání

I takové informace existují v jednoduchých a srozumitelných podobách. Na internetu je však budete hledat stěží.

 

Když to srovnáme s doktorem, tak dosavadní řešení pojistek by se dalo s nadsázkou přirovnat roku 1925, kdy jeden lékař řešil chřipku + trhání zubu moudrosti + císařské řezy… Dnes už považujeme za normální, že každý řeší svůj obor. S bolavým zubem nemíříme k praktickému lékaři, ale přímo k zubaři. Za to u pojistek žijeme v osmdesátých letech minulého století! Jako by nám bylo jedno, kterou pojišťovnu a který produkt si koupíme. Máme pocit, že jedna naše stará pojistka za 350 Kč měsíčně řeší všechno…Bohužel NEŘEŠÍ!

Průlom v hledání vhodné pojistky

Výluky a pojistné podmínky životního pojištěníJak to tedy řešit? Najděte si finančního poradce, který se věnuje životním pojistkám a má k dispozici důležité informace, které zásadně ovlivňují kvalitu životní pojistky. Tento odborník Vám pak dle Vaší profese, ne/rizikových zálib, počtu nezaopatřených dětí, výšky případného úvěru, Vašich příjmů atd. navrhne řešení.

Pokud již máte životní pojistku sjednanou, projde s Vámi její vhodnost a případné nedostatky. Výsledkem může být kombinace dvou i tří pojistných smluv, kdy každá řeší svoji „specializaci“ a přitom šetří Vaši peněženku.

Pozor! Někteří klienti se bohužel domnívají, že uzavřením úrazového pojištění mají život pojištěný. To je ale omyl, úrazové pojištění kryje klienta pouze v případě úrazu, na rozdíl od životního pojištění, které se riziky zabývá komplexně.

Finanční navigátor Vám ZDARMA poradí

  • Konzultace a poradenství zdarma.
  • Zdarma pro Vás provedeme výběrové řízení na Vaši životní pojistku.
  • V případě realizace pojistky nic neplatíte!
  • Garantujeme nejlepší podmínky, nezastupujeme žádnou pojišťovnu.


Stačí zanechat kontakt a my Vám zavoláme.

Souhlasím s VOP *
Souhlasím se sdílením kontaktu *

Všechny položky označené * jsou povinné.