Věříme, že nechcete podcenit výběr správného úvěru, investice, spoření či pojistky. A to je dobře. Zvlášť pokud takto uvažujete ještě než se upíšete některé bance, pojišťovně, spořitelně či jiné instituci.

Prvním krokem je volba toho správného finančního poradce

Cílem je zvolit dobrého komplexního finančního poradce. Pokud tento úkon nepodceníte, máte vyhráno.

Komplexnost finančního poradce spočívá v tom, že nezastupuje žádnou konkrétní instituci, banku. Naopak se orientuje napříč trhem a dokáže mezi sebou srovnávat produkty, které na trhu jsou. Snaží se zjistit aktuální situaci a představu klienta o jeho možnostech a představách řešení. Dopředu počítá s budoucími možnostmi a situacemi, životními potřebami klienta a možným vývojem finančního trhu.

Uzavírání smluv se lépe vyplatí díky finančnímu poradci

Vaše stávající banka vám nabídla úvěr – jeden ze svých produktů. Váš finanční poradce vám však doporučil výhodnější úvěr u jiné banky. Nyní dochází k závěrečnému vyjednávání. Banky bojují o svého stávajícího/potenciálního klienta a v zápalu boje dokonce snižují úrokové sazby!

Vsaďte na doporučení

Pokud někdo za vašich známých, kolegů, rodinných příslušníků apod. podobnou situaci jako vy už řešil a je s řešením spokojený, vsaďte na jeho doporučení. Není nad osobní doporučení někoho, kdo už profesionála našel a má s ním dobré zkušenosti.

Sponzorovaný odkaz: Finanční služby online

 

Finanční navigátor Vám ZDARMA poradí.

Zavoláme Vám

Stačí zanechat kontakt a my Vám zavoláme.