Možná si říkáte, že finančního poradce nepotřebujete. Že smlouvu s bankou, pojišťovnou apod. zvládnete uzavřít přece sami, nic na tom není. Pokud máte rádi adrenalin a rádi hazardujete se svými penězi, pak jděte do toho a podepisujte, co vám na přepážce předloží. Pokud však sázíte na jistotu, klidný spánek a plnou peněženku, pak rozhodně doporučujeme služeb finančního poradce využít.

Myslíte, že bez finančního poradce vám nic nehrozí?

Jste si jistí, že máte ve smlouvě sjednané ty nejlepší podmínky na trhu?

Pak vám jistě nehrozí:

  • Neschválení žádosti o úvěr či navýšení stávajícího úvěru.
     
  • Uzavření smlouvy s nevýhodnými podmínkami. Ta nevýhodnost se samozřejmě týká vás.
     
  • Že za mimořádnou splátku úvěru bude po vás banka chtít zaplatit penále.
     
  • Že máte skvělou úrokovou sazbu, ale vzhledem ke sjednané pojistce se z luxusního úroku stává vaše černá můra.

A mnoho jiných nepříjemností.

Je třeba si uvědomit, že ne každá sleva je skutečnou slevou. Úroková sazba je pouze jedním z důležitých parametrů. Vždy je nutné sledovat i další skutečnosti, poplatky a podmínky.

Pomoc u pracovníka za přepážkou nehledejte

Mohlo by se zdát, že odborníkem na vaši záležitost bude osoba, která sedí za přepážkou. Bohužel tito lidé mají do odborníků daleko. Dalo by se říct, že jsou to vlastně prodejci produktů dané instituce. Orientují se pouze v nabídce své instituce a o jiných finančních možnostech a řešení ví kolikrát ještě mnohem míň, než vy.

Komplexní finanční poradce nezastupuje finanční instituci či pojišťovnu vůči vám, ale vás vůči více institucím a pojišťovnám. A hájí vaše zájmy, ne ty jejich.

 

Finanční navigátor Vám ZDARMA poradí.

Zavoláme Vám

Stačí zanechat kontakt a my Vám zavoláme.