Blog

Ručně vyráběné výrobky ze dřeva

Ručně vyráběné výrobky ze dřeva

Hledáte způsob jak potěšit své blízké na Vánoce, narozeniny, svátek či výročí. Nebo si chcete jen tak udělat radost a vyzdobit si svůj interiér a kuchyni nějakým designovým kouskem či nadčasovým prvkem. Pak jste tu správně! Slibujeme vám, že s tímto dárkem se rozhodně trefíte do vkusu každého obdarovaného. Tyto nadčasové kousky z olivového dřeva, vyrobené z exkluzivního a několik set let starého dřeva okouzlí každého vašeho hosta i vás samotné.

Sibiřská Chaga a její vliv na zdraví

Sibiřská Chaga a její vliv na zdraví

Vzácná sibiřská houba Chaga umí dodat našemu tělu mnoho antioxidantů, minerálů a dalších účinných látek. Odkud se tato houba vzala a proč byste ji měli užívat? Antioxidanty zajišťují správnou funkci imunitního systému a v naší běžné stravě jich přijímáme nedostatečné množství. Houba Chaga je umí skvěle nahradit.

Pořiďte si bydlení bez banky

Pořiďte si bydlení bez banky

Nejste občan ČR a banky Vás „nechtějí“? Nevadí… V současné době je celá řada profesí a druhů příjmů na „černé listině“ u bank v případech žádostí o hypotéku. Jedná se především o osoby zaměstnané v cestovním ruchu, gastronomii atd. Také lidé zaměstnaní v zahraničí patří mezi rizikové žadatele – banky mají obavu z pravidelnosti jejich příjmů především v situaci dalšího možného uzavírání hranic. A následného nesplácení úvěrů…