Když vás potká závažná nemoc, jako rakovina, anebo budete mít mozkovou příhodu, často se stává, že budete muset zůstat doma bez pravidelného měsíčního příjmu, avšak s rostoucími náklady na léčbu. Proto je vhodné se včas pojistit, dokud vás žádná nemoc neohrožuje...

Invalidita

Člověk se stane invalidním na základě rozhodnutí posudkového lékaře OSSZ. V základu existuje stupeň invalidity první, druhý a třetí. Na každý z nich (či různou kombinaci) se lze pojistit.

Pojištění invalidity je vhodné řešit u každého. Od nemluvňat až po předdůchodový věk.

Úmrtí

K výplatě pojistného plnění ze strany pojišťovny dojde při úmrtí z libovolného důvodu, tedy jak z důvodů nemoci, tak i úrazu.

Pokud riziko pro případ smrti či invalidity sjednáváte z důvodu pojištění úvěru, nebo zajištění financování studií vašich dětí, lze výrazně ušetřit volbou varianty pojistky „s klesající pojistnou částkou“.


Příklad:
Paní Syrná má pojistku pro případ invalidity 3.stupně. Její duševní onemocnění znamenalo přiznání invalidního důchodu třetího stupně posudkovou komisí. Avšak pojišťovna měla „Duševní nemoci“ ve výlukách a proto právem pojistné plnění odmítla.

Finanční navigátor Vám ZDARMA poradí

  • Konzultace a poradenství zdarma.
  • Zdarma pro Vás provedeme výběrové řízení na Vaši pojistku.
  • V případě realizace pojistky nic neplatíte!
  • Garantujeme nejlepší podmínky, nezastupujeme žádnou pojišťovnu.


Stačí zanechat kontakt a my Vám zavoláme.

Souhlasím s VOP *
Souhlasím se sdílením kontaktu *

Všechny položky označené * jsou povinné.